mandag 3. januar 2011

Ventetid

Sola har snudd, og vi er mange som venter
 i glede på å få den tilbake!


I denne tiden skal jeg prøve å få ferdig
  X antall ufoer som ligger rundt omkring.
Hobbyromet skal også få litt omsorg, men med 5 grader og hauger med rot er det ikke så fristende å gå inn der...
...det blir med et øye halveis åpent
 for å hente et og annet nøste eller strikkepinner.
Så foreløpig må hobbymodellen "den gule bamsen",
 vente tålmodig på nye krumspring og nye oppskrifter.


Ha et godt nytt år!

4 kommentarer:

 1. Flott bilde:) Det er nok mangt et rotete hobbyrom nå etter julestria:) Selv tok jeg mitt i dag, og det føles godt og få litt oversikt igjen. Godt nyttår til deg:)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Jeg synes bloggen din er kjempefin! Bruker den mye og anbefaler den til andre! Har lagt inn en kommentar på dine tova tøfler i går...
  Dere er heldige som har hobbyrom! Garnet og utstyret mitt ligger i poser og oppbevaringsesker rundt omkring i boder og skap...
  Her i Tromsø er vi VELDIG glad for at sola har snudd og er på vei tilbake. Mørketida er tung og lang, da er det godt å ha strikkingen som hobby :) Ønsker deg en fin vinter fremover :) Og tusen takk for en fin og inspirerende blogg :)

  SvarSlett
 3. Hei og takk for kommentar.
  Jeg bor på Sortland,så vi er ikke såå langt unna hverandre :)
  Bildet merd sola er tatt i oktober, solbilder må vi nok vente litt på.
  Strikking er en god ting å ha i denne tiden.

  Veldig hyggelig at du liker bloggen min,og takker for at du anbefaler den til andre,slik blir man kjent med andre som har samme intr.
  Har du blogg? Har vært fint å kunne se hva du holder på med :)

  SvarSlett
 4. Oi, da skjønner jeg at du gleder deg til sola kommer :) I jula va det et fantastisk lys her oppe, sola lyste opp horisonten med de mest fantastiske farger :) Det hadde sikkert dere også :)
  Jeg har en blogg, men er ikke aktiv. Vurderer å legge den ned... Jeg legger ut bilder av strikkeriene mine på facebook, jeg kan sende deg en melding i innboksen, så kan du legge meg til som venn hvis du vil :)Vurderer eventuelt å opprette en annen blogg med tiden. Får se, det er så mye som skjer for tiden, så nå har jeg ikke tid... Har fått flere bestillinger på tova tøfler og "vanlige" ull-lester :)) Ikke stort å tjene penger på, men veldig morsomt! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails