mandag 27. september 2010

En unnskyldning er på sin plass!!

For en tid tilbake fant jeg ideèn til
 ølvesker inne på bloggen til  strikketistrikk .
Til min store fortvilelse, kom jeg på nå at jeg har glemt å legge inn link og en takk til den personen jeg fant ideèn hos.
Beklager så mye for dette!
Oppskriften her inne hos meg er min, men den har muligens ikke funnet sted om jeg ikke tilfeldigvis datt innom hos strikketistrikk
TUSEN TAKK FOR IDEÈN :)

3 kommentarer:

 1. Det er jo fort gjort og glemme i iveren:) Vi som blogger må vel også bare innse at det vi legger ut på nettet på en måte er til gode for alle. God inspirerende helg:))

  SvarSlett
 2. sv: Hei Hanne-Rita:) når jeg hører om plagene dine synest jeg det ligner veldig på min situasjon, og synest du børr sjekke om du kansje har ME(utmattelsessyndrom). da dette ofte innebærer diverse intoleranser, utmattelse og konsentrasjonsvansker. og om det er ME du har, så kan du bli bedre og kansje frisk. jeg er etter noen måneders behandling allerede mye bedre. så synest du skal finne ut litt om ME:) her kan du finne litt info om ME:
  http://www.me-behandling.com/forum/index.php
  på denne siden kan du også spør andre med ME om det er noe du lurer på:) og sånn ellers så kan du nokk få litt kostholdsveiledning inne på den siden:)

  hilsen Rakel Venås:)

  SvarSlett
 3. sv: ok:) får håpe han har rett^^ men det er mange grader av ME. noen ligger rett ut, noen greier og stå opp og andre har en lettere versjon og kan leve ganske "normalt". Det folk med ME er spesialister på er og se friske ut, de bruker det de har av energi til dette:P det hadde liksom vert lettere å hatt en gips på foten eller noe:D hehe. norge er ikke så veldig flink når det gjelder ME diagnosen desverre. men håper at dietten kan hjelpe deg så du blir bedre, riktig kosthold med mat du tåler kan gjøre underverker:) lykke til videre!:)

  Hilsen Rakel Venås

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails